twitter facebook rss

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Sva pitanja mozete da postavite na e- mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kao i na telefon +381 (0)60 543 10 20

 

Izvodjaci radova u gradjevinarstvu

 

Gradjevinski radovi i nekretnine BeogradGP Elit gradnja izvodjac radova u gradjevinarstvu je firma koja može da ponudi kompletnu izgradnju, zgrada i kuća od temelja do krova po sistemu ključ u ruke, renoviranje objekata, adaptacija stanova, adaptacija kupatila i ostalih gradjevinskih kako grubih tako i završnih radova. Osnovna delatnost je visokogradnja, ali pristupamo i svim ostalim izvedbama gradjevinskih radova. Saradjujemo sa mnogim investitorima kao izvodjaci radova gde obavljamo kompletnu gradnju od temelja do krova po sistemu kljuc u ruke.

Veliki broj firmi se bavi izvodjenjem gradjevinskih radova i nije lako odluciti kome prepustiti tako ozbiljan i odgovoran posao. Za pocetak da bi procenili koliko je neko profesionalan proverite kako se pristupa sastavljanju ponude. Na osnovu profesionalnog pristupanja izradi kvalitetne ponude mozete izvuci osnovne zakljucke.

 

Visokogradnja, stanovi, kuce, novogradnja, nekretnine.


Zahvaljujući velikom broju stručnih i iskusnih profesionalaca u prilici smo da prihvatimo poslove velikog obima. U našim referencama postoje poslovnostambeni objekti, stambeni objekti, privatne kuće, nadogradnje i sl. Izvodimo novogradnju na podrucju Beograda, ali možemo da prihvatimo izgradnju nekretnine i na podrucju cele Srbije. Prihvatamo izgradnju nekretnine u svakoj izvedbi. Stanovi u novogradnji koje izvodimo u sklopu visokogradnje odlikuje visok standard i kvalitet svih delova kako grubih tako i zavrsnih radova. Pored strucnih profesionalaca posedujemo opremu, masine i alate koji ispunjavaju visoke standarde u gradjevinarstvu.
Oplate za salovanje koje koristimo za salivanje nosivih zidova, temelja i betonskih ploca su takodjer visokog kvaliteta tako da u pojedinim slucajevima i za delove enterijera koji to ne zahtevaju nema potrebe da se rade zavrsne obrade – malterisanje. Oplate koje koristimo u izgradnji objekata su renomirane svetske firme PERI. Peri je Nemacka firma koja je najveci i najkvalitetniji svetski proizvodjac oplata i skela. Zidovi i betonske ploče objekata radjeni sa PERI oplatama imaju poseban kvalitet, stabilnost, cvrstocu konstrukcije kao i zavrsni izgled.

 

Enterijer stana i uredjenje enterijera


Kod stanova u novogradnji radove izvodimo prema gotovim projektima, a gde projekat to dozvoljava možemo da se uklopimo prema potrebama vlasnika stana. Enterijer stana je jako bitan deo izgradnje jer to je ambijent u kom provodite većinu zivota. Samostalno uredjenje enterijera je često skuplje, a efekat se ne postiže. Razlog je što je to deo posla koji treba da urade takodjer stručne osobe. Dizajner enterijera i arhitekta ipak mogu da ponude najoptimalnije rešenje. Kad se uredjenje enterijera obavi pod nadležnosti stručnjaka i sa rešenjima koja zaista čoveka ispunjavaju srećom onda se odnos cene ne može ni porediti. Samostalno uredjenje enterijera košta skoro slično, a zadovoljstvo nije ni približno kao kada to urade profesionalci. Pri tom ukupna cena može biti čak i niza u odnosu na samostalno uredjenje enterijera.

 

Adaptacije i renoviranje kuca, stanova i poslovnih prostora


Takođe radimo sve vrste adaptacija i renoviranja od kompletnih kuća i stanova do manjih poslova npr. kompletna adaptacija kupatila. Adaptacija kupatila je jedan od jednostavnijih zahvata koje izvodimo. Cak i na tako malim poslovima mozete videti koliko se isplati angazovati ozbiljnu firmu kako po pitanju brzine i kvaliteta izvodjenja gradjevinskih radova tako i po pitanju finansijkih troskova. U sklopu nase ponude nalaze se svi gradjevinski materijali i sva ostala oprema. Keramicke plocice, kade, tus kabine, sanitarija. Na taj nacin i nabavka je puno jednostavnija. Na vama je samo da odaberete sta zelite sve ostalo je nas deo posla. Rusenje, odvoz suta, keramicarski radovi, vodoinstalaterski radovi i elektroinstalater radovi kao i postavljanje uredjaja i sanitarija. Sistem kljuc u ruke u pravom smislu.

 

Cena gradjevinskih radova


Po pitanju cena smo veoma pristupačni i fleksibilni prvenstveno zbog spremnosti da možemo brzo i efikasno da odradimo svaki postavljeni zadatak. Ustede u ceni postizete na vise nacina. Nemate obavezu prevoza suta, gradjevinskog materijala, stolarije ili opreme za kupatila, kao drugo nasa saradnja sa najjacim distributerima gradjevinskog i svog ostalog materijala obezbedjuje najpovoljnije cene i uslove placanja.

Kvalitet i postovanje dogovorenih rokova je na prvom mestu. Zahvaljujuci temeljitoj ponudi koju sastavljamo po gradjevinskim normama mozete biti sigurni da ce vasa zgrada, stan ili kuca biti onakva kakvu ste zeleli.
Svi radovi se obavljaju pod kontrolom i nadzorom stručnih lica što je osnovni preduslov kod izvodjenja velikih projekata. Primena kontrole je potpuno ista bez obzira da li je u pitanju velika zgrada ili neka manja adaptacija.

Trzišna vrednost nekretnine se postize kvalitetnom izgradnjom, ako se to ne uradi od samog temelja pa do zavrsnih radova naknadne korekcije su skoro neizvodljive, a zasigurno i veoma skupe.Nadamo se uspešnoj saradnji !


 

 

Preporucite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinPinterest