twitter facebook rss

Ko je na mreži: jedan gost i nema prijavljenih članova

Ocena korisnika:   / 2
NajlošijeNajbolje 

ADAPTACIJA STANOVA

Naša ponuda može da sadrži uslugu adaptacije stanova  i sa materijalom i bez materijala.

 

Kroz veliko iskustvo u izgradnji velikih stambenih i poslovnih objekata odlučili smo da to iskustvo prenesemo na veoma ozbiljan način i u poslovima adaptacije- renoviranja stambeno poslovnih objekata.

Pristupamo adaptacijama potpuno isto kao da radimo nove gradjevinske objekte i zahvaljujuci tom dobijamo odlicne zavrsne rezulate u gradjevinarstvu. Preneseno iskustvo iz visokogradnje primenjeno u adaptacijama daje za rezultat : kvalitet radova, preciznost, primenjljivost zahteva u skladu sa zahtevima arhitekte i što je isto jako bitno i cenu rada. Cena rada je konkurentna jer smo navikli na sistem i odlicnu organizaciju rada sto mnogo skraćuje vreme radova, a samim tim i troškove.

Takodje vrlo bitna stvar je da ćete bez ikakvih obaveza na osnovu naše procene na terenu dobiti tačnu ponudu i precizne rokove izrade.

Radimo sve vrste adaptacija ( kompletnih kuća, stanova, poslovnih prostora).
Naši majstori i zanatlije spremni su da prihvate bilo kakve zahteve od strane arhitekte ili dizajnera enterijera. Ukoliko je potrebna usluga arhitekte ili dizajnera takodje možemo da ponudimo i takvu uslugu.

Da li je jeftinije da sami radite adaptaciju stana?

Često pomislimo zbog finansijskih razloga da nam je jeftinije da adaptaciju radimo etapno ili angažovanjem više majstora. U praksi se to uvek pokaže kao loša opcija. Finansijski izadje mnogo skuplje, radovi se oduže, a svaka greška se svaljuje na prethodnog majstora i na kraju to izadje mnogo skuplje i lošije nego što smo očekivali. Naša ponuda je jasna , povoljna i sa konkretnim rokom završetka radova.
Da biste imali predodžbu okvirnih poslova i troškova navešćemo samo neke bitnije radove. Većina dodatnih radova se ne vide i kad se pojave oni utiču u velikoj meri na konačnu cenu kada sami organizujete proces adaptacija. Čak da delimično i vi lično izvodite neke radove cena i troškovi će sigurno biti dosta veći.

Očekivani radovi kod adaptacije kuce ili stana:

- Rušenje starih zidova, skidanje maltera, skidanje starog parketa, skidanje stare keramike, demontaža sanitarije i uredjaja, skidanje vodovodnih i elektro instalacija

- Pakovanje i odvoz šuta na deponiju

- Izmena rasporeda prostorija u šta spada rusenje postojećih zidova, odvoz šuta i zidanje novih pregradnih zidova ciglom, siporeksom ili gips pločama

- Zamena vanjske i unutarnje stolarije, sobnih vrata, ulaznih vrata

 Vodoinstalaterski radovi

- Zamena stare vodovodne mreže,  starih vodovodnih cevi, zamena kanalizacionih cevi


Elektricarski radovi

- Zamena kompletne elektroinstalacije

Podovi i kupatilo

- Hoblovanje i lakiranje starog parketa

- Postavljanje novog parketa, hoblovanje i lakiranje

- Postavljanje laminata

- Postavljanje nove keramike i montaža sanitarije i uredjaja.


- Moleraj ( gletovanje i farbanje )


Mi smo u mogućnosti da uradimo sve ove zanatske radove kao i da damo garanciju na obavljen posao.


U sklopu adaptacija vršimo kompletnu uslugu od rušenja starih zidova, maltera, keramičkih pločica, skidanja starog parketa i svih ostalih dotrajalih delova stambenog prostora. Šut uredno pakujemo i odvozimo na deponiju. U sklopu adaptacija radimo i kompletno prepravljanje rasporeda prostorija. Radovi se izvode kvalitetno i uredno i to po principu kljuc u ruke poštujući planirane rokove.

Kod kompletnih adaptacija kuca ili stanova tkzv. sistem kljuc u ruke sa našim materijalom dajemo posebne popuste .

Poštujemo dogovoren rok, garantujemo za kvalitet izrade, posedujemo veliko iskustvo kod izgradnje velikih potpuno novih poslovnih i stambenih objekata i na isti način pristupamo svakom zadatku sa maksimalnom profesionalnošću.

 

Sva pitanja mozete da postavite na e- mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Pozovite  telefon +381 (0)60 543 10 20 i dobićete sve informacije koje vas interesuju.

 

 

P.S. U sezonskom periodu potrebno je  zakazivanje radova zato je dobro da se raspitate pre planiranih radova.

Adaptacija stanova - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 2 glasova.

Preporucite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinPinterest